Diensten.

Bij Glasvliesbehang Verwijderen bieden wij verschillende pakketten voor het aanbrengen van glasvlies. Bij elke pakket gebruiken wij alleen hoogwaardige kwaliteit. Ontdek onze diensten en prijzen per m2.

glasvlies laten weghalen

De kosten voor je behang eraf laten halen begint vanaf € 6 per m2. Het is van een paar factoren afhankelijk. Is het geschilderd? Hoelang zit het er al op?

Verwijderen en behangen

Wij kunnen glasvliesbehang eraf halen en opnieuw behangen. We vragen daarvoor €17,50 per vierkante meter. Vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Glasvlies totaal pakket

Zijn je muren niet glad? Dan moet je de muren behangklaar stucen. Alleen op een egale muur krijg je de juiste hechting. Dit is bij behang noodzakelijk.

Heb ik nog een Stukadoor Nodig?

Vooraf weet je natuurlijk nooit hoe de muur onder het behang eruit ziet. Een lokale stukadoor die bij ons is aangesloten staat altijd paraat. Bouwsector Nederland is namelijk een landelijke organisatie met vakmannen in elke stad.

Krijg je een nieuwbouwwoning?

Elke jaar behangen en schilderen wij duizenden woningen. Dit doen wij zowel voor nieuwbouw als bestaande bouw. Bekijk op YouTube onze projecten!

100% Vakwerk Garantie

Bouwsector Nederland, met meer dan 20 jaar ervaring in de bouw, durven wij met zekerheid te zeggen dat wij de hoogste afwerking hebben. Buiten de hoogwaardige materialen die wij gebruiken zijn ook onze behangers echte vakmannen.

Wil je komende nieuwbouwprojecten op de voet volgen? Volg Advies Nederland. voor het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten. Zij geven maandelijkse updates over projecten.

Krijg je een nieuwe woning en wil je deze laten behangen met renovlies behang? Dan kun je altijd bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen.

Scroll naar boven