Over ons.

Al tientallen is www.glasvliesbehangverwijderen.nl een begrip bij nieuwbouw en bestaande bouw. Bouwsector Nederland wordt gezien als het aanspreekpunt voor wandafwerking. Heb je vragen? Laat het ons dan weten..

Het Aanspreekpunt

Bijna 20 jaar geleden was er behoefte aan een centraal aanspreekpunt voor particulieren en behangers. Er moest een collectief komen die informatie kon geven over bouw gerelateerde onderwerpen. Er ontstond een online platform met specialisten op verschillende gebieden. Bouwsector Nederland!

Onze Missie

Veel consumenten zoeken online naar een vakman. Ze komen vaak uit bij behangers die achteraf toch niet het resultaat leveren wat ze in eerste instantie beloofde. Wij besloten hier iets mee te doen. Bij ons huur je dus professionals in! Deze leveren strakke wanden op die super glad gestuct ogen.

Enkele Teamleden

Geert van Glasvliesbehang Verwijderen

Geert Hendrik

Directeur

Geert is het directe aanspreekpunt voor aangesloten behangbedrijven. Hij zorgt ook bij Behangservice NL ervoor dat aangesloten vakmannen kwaliteit leveren.

Luis van Glasvliesbehang Verwijderen

Luis Hendriques

Voorman - manager

Luis, vroeger een renovlies behanger, is nu de verantwoordelijke voor alle nieuwbouwprojecten. Hij bekijkt de wanden en deelt de vaklui erop in.
Sander van Glasvliesbehang Verwijderen

Sander Evertsen

Klantenservice manager

Sander is het eerste aanspreekpunt wanneer je een vraag hebt of een opdracht telefonisch wilt inplannen. Hij is zeer bekwam en werkt al meer dan 15 jaar voor onze organisatie.

Wordt je Nieuwwoning opgeleverd?

Krijg je binnenkort de sleutel? Of moet je nog een jaar wachten? In beide gevallen kun je een offerte aanvragen om de aanbiedingsprijs vast te leggen!

Telefoon

Offerte

E-mail

Scroll naar boven